Mikroskopske digitalne kamere


Evident scientific - Mikroskopske digitalne kamere

Olympusove digitalne mikroskopske kamere omogućuju snimanje visokokvalitetnih slika uzoraka. Visoka razlučivost omogućuje prikaz jasnih, živih slika u punoj razlučivosti, nudeći jasno promatranje i fokusiranje u stvarnom vremenu. Naše digitalne mikroskopske kamere dizajnirane su isključivo za korištenje na mikroskopima. Pružajući besprijekornu kompatibilnost s Olympusovim mikroskopima i softverskim sustavima za analizu slike, naše digitalne mikroskopske kamere nude visoku brzinu snimanja uživo u punoj razlučivosti. U kombinaciji sa OLYMPUS Stream softverom za analizu slika, možete izgraditi učinkovitu sustav za dobivanje mikroskopskih slika, filtriranje, mjerenje, analizu, dokumentiranje i arhiviranje.

DP28

Digitalna mikroskopska kamera DP28 kombinira snažne značajke, preciznu točnost boja i razlučivost do 4K u širokom vidnom polju kako bi pružila slike visoke razlučivosti vaših uzoraka za inspekciju bez artefakata. Neka vaši pregledi budu brzi i učinkoviti sa slikama koje su oštre i jasne, čak i kada se pomiče stolić.

DP74

Kamera u boji DP74 podržava napredne funkcije za snimanje visokokvalitet-nih slika uzoraka. Kamera kombinira široko vidno polje s dijagonalom duljine 21 mm s punom HD rezolucijom slike pri 60 sličica u sekundi (fps). Globalni zatvarač CMOS-a DP74 eksponira cijeli piksel odjednom, eliminirajući izo-bličenje (čak i s pokretnim stoliće) i omogućuje korisnicima brzo i jednostavno dobivanje slika. Kamera DP74 optimizirana je za fluorescentno snimanje sa snažnom funkcijom smanjenja šuma i visokom razinom osjetljivosti pojačanja. S navigatorom položaja uvijek ćete znati svoju lokaciju u uzorku, čak i bez motoriziranog stolića

SC180

SC180 kamera u boji visoke razlučivosti od 18 megapiksela otkriva fine de-talje i strukture vašeg uzorka. Kamera omogućuje pronicljiva promatranja razlučujući više digitalno snimljenih informacija na zaslonu nego što biste mogli vidjeti kroz okulare.

DP23

Digitalna mikroskopska kamera DP23 kombinira visoku kvalitetu slike s preciznom točnošću boja i praktičnim značajkama koje vam olakšavaju tijek rada. Pružajući napredne funkcije u ravnoteži s izvanrednom vrijednošću, ka-mera DP23 ključna je za obavljanje gotovo svih industrijskih aplikacija snimanja.

LC35

Digitalna mikroskopska kamera LC35 pruža isplativ sustav slikanja svijetlog polja za niz uzoraka u različitim uvjetima promatranja. S CMOS senzorom od 3,5 megapiksela i do 40 sličica u sekundi, te jednostavnom integracijom s Olympus mikroskopima i softverom, LC35 mikroskopska kamera u boji uravnotežuje kvalitetu slike i pristupačnost.

DP23M

Digitalna mikroskopska kamera DP23M od 6,4 megapiksela ima spektralni odziv od vidljive svjetlosti do 1000 nm, što je čini idealnom za snimanje slika blizu infracrvenog (IR) spektra. Kamera je također opremljena za pružanje pouzdanih, visokokvalitetnih sivih skala i infracrvenih mikroskopskih slika.

Arrow