Videoskopi


Videoskopi, poznati i kao videoboroskopi, omogućuju jasan pregled područja inspekcije nedostupnih drugim NDT metodama. Njihova fleksibilnost i izdržljivost pružaju napredne mogućnosti pregleda provrta, rupa, cijevi, šupljina i drugih izazovnih aplikacija. Olympusovi videoskopi pružaju izvanrednu kvalitetu slike i svestranost za ispunjavanje raznih zahtjeva. IPLEX™ TX videoskop ima ultra-tanak promjer sonde od 2,4 mm koji može doseći unutar gotovo bilo kojeg prostora, dok je IPLEX Long Scope idealan za inspekciju dugo dosegnutih područja, kao što su kotlovske cijevi. Njihova sposobnost snimanja teško dostupnih mjesta čini videoskope bitnim alatima za ispitivanje bez razaranja u industrijama kao što su zrakoplovstvo i građevinarstvo.

IPLEX TX

Ultratanki videoskop promjera 2,4 mm s artikulacijom doseže unutar gotovo svakog uskog ili vijugavog područja, jasno ističući sitne nedostatke.

IPLEX G Lite

Industrijski vidoskop IPLEX G Lite sadrži moćne mogućnosti snimanja u malom, robusnom tijelu. Lagani i mogu ići gotovo svugdje, korisnici koji rade u zahtjevnim aplikacijama imaju daljinski alat za vizualnu inspekciju s kvalitetom slike i jednostavnošću korištenja za obavljanje posla.
Ako pregledavate u skučenim prostorima tornja vjetroelektrane, kombinacia prenosivosti i moćnih značajki snimanja videoskopa IPLEX G Lite može vam olakšati posao.

IPLEX GX/GT videoskop

IPLEX GX/GT

S izmjenjivim sondama i izvorima svjetla, 8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir i naprednim značajkama snimanja, videoskop IPLEX GX/GT pruža optimalnu ravnotežu svestranosti, mogućnosti snimanja i jednostavnosti korištenja.

IPLEX NX videoskop

IPLEX NX

Videoskop IPLEX NX kombinira naše slike najviše kvalitete s intuitivnim korisničkim sučeljem, ergonomskim dizajnom i izdržljivošću za učinkovitu in-spekciju u gotovo svakom okruženju. Njegove jasne, svijetle slike i moćne značajke mjerenja napravljene su da premaše očekivanja .

IPLEX GAir videoskop

IPLEX GAir

Videoskop IPLEX GAir pomaže korisnicima da brzo i jednostavno dosegnu udaljene ciljeve pregleda. S opsegom od 30 m (98 ft) i 20 m (65 ft), zračnom artikulacijom, orijentacijom slike uživo i drugim značajkama koje vam omogućuju preciznu navigaciju i snimanje visokokvalitetnih slika, videoskop IPLEX GAir pomaže inspektorima da brzo i učinkovito manevriraju do ciljeva.

Arrow