InfoWorks ICM SE – softver za odvodnju


Brz, precizan i stabilan softver za modeliranje kanalizacije

1D dinamičko modeliranje kanalizacijskog sustava za analizu oborinskih, sanitarnih i kombiniranih kanalizacijskih sustava.

Pouzdani modeli za složene kanalizacijske sustave

Brzo, točno i stabilno. InfoWorks ICM (Sewer Edition) omogućuje učinkovito upravljanje i rad vaših sustava otpadnih voda

Smanjuje vrijeme izvođenja simulacije

InfoWorks ICM (SE) može koristiti umrežena udaljena računala za distribuciju simulacije, štedeći vaše vrijeme i omogućujući vam da se usredotočite na donošenje ispravnih odluka na temelju vašeg modela.

Kontinuirani zajednički rad

Okupite timove u suradničkom okruženju s kompletnom funkcionalnošću razmjene podataka i rješavanja sukoba.

Potpuno dinamičko modeliranje kanalizacijske mreže

Možete modelirati složene sanitarne, oborinske i kombinirane kanalizacijske sustave s kompletnim hidrološkim i hidrauličkim prikazom kao i prikazom kvalitete vode. InfoWorks ICM (SE) se može koristiti za modeliranje bilo koje složene mreže – oborinske, sanitarne ili kombinirane kanalizacije.

Poboljšani pristup i suradnja

InfoWorks ICM (SE) može koristiti udaljene strojeve za pokretanje simulacija i osnaživanje suradnje između modelara, inženjera i savjetnika. Pomaže vam pri praćenju revizijskih verzija i kako biste bili sigurni da radite s najnovijom verzijom modela. InfoWorks ICM (SE) dolazi s obilježavanjem podataka i značajkama rješavanja sukoba tako da znate kada je izvršena promjena i tko ju je izvršio.

Fleksibilna razmjena podataka

U InfoWorks ICM (SE) možete lako učitati podatke iz GIS-a te hidrološkog i hidrauličkog modela iz različitih izvora. To može značajno poboljšati učinkovitost prilikom izrade vašeg modela.

Arrow