Autodesk


Kao razvojni partner tvrtke Autodesk®, EDC d.o.o. omogućuje korisnicima svojih usluga postizanje produktivnosti, uštede i efikasnost poslovanja na najvišoj svjetskoj razini. U današnje vrijeme Autodesk® proizvodi važan su dio mnogih korisničkih sustava, pri čemu ih korisnici upotrebljavaju za planiranje, dizajn, izvođenje, korisničke usluge i druge poslove kojima se trenutno bave. Korištenje Autodesk® programa uvelike doprinosi poboljšanju produktivnosti i smanjenju troškova.
Autodesk® proizvodi primjenjuju se u području proizvodnje, arhitekture i graditeljstva, tehničkog crtanja, vizualizacije, te infrastrukture. U nastavku popis proizvoda:

AutoCAD LT

AutoCAD LT® softver Vam pruža 2D alate za crtanje i izradu detalja i namijenjen je profesionalcima u projektiranju. U svijetu 2D dizajna i dokumentacije, produktivnost je odlučujuća. Pomoću AutoCAD LT softvera možete više učiniti uz manje napora, razmijeniti DWG podatke sa članovima Vašeg projektnog tima te plotati brzo i jednostavno. Obavite više s manje klikova pomoću alata za povećanje svakodneve produktivnosti koji će vam uštedjeti vrijeme i poboljšati točnost crteža. Optimizirajte Vaš radni prostor i dobit ćete brzi pristup sadržaju — Poboljšane palete alata za spremanje često korištenih naredbi i sadržaja štede mjesto na zaslonu i lako ih je prilagoditi.

AutoCAD

autodesk_imgAutoCAD® softver je pouzdan proizvod za projektiranje i izradu tehničke dokumentacije. Stvaranje crteža na što učinkovitiji način je vrlo važno, no predodžba cijelog seta koordiniranih crteža je kritična. S AutoCAD-om možete učiniti oboje. To je još uvijek vodeći svjetski prilagodljivi i nadogradivi CAD softver za izradu 2D crteža i osnovne 3D vizualizacije. Osim toga, AutoCAD dovodi izradu nacrta na novu razinu uz sveobuhvatni set alata (toolset) koji se lako koristi.U jednom prikazu možete napraviti, organizirati, naći i objaviti setove povezanih crteža. Brže stvaranje tablica – napravite i modificirajte tablice podataka kao što su rasporedi i popisi materijala pomoću predefiniranih stilova tablica i jedne naredbe. Automatsko ažuriranje – pomoću polja možete ažurirati tekst cijelog Vašeg crteža i seta mapa čime ćete uštedjeti vrijeme i izbjeći skupe pogreške.

AutoCAD Architecture

Softver AutoCAD® Architecture 3D je arhitektonski program koji se temelji na AutoCAD-u sa setom alata i funkcionalnosti optimiziranih za primjenu u arhitekturi.

AutoCAD MEP

AutoCAD® MEP ima snagu AutoCAD®-a, i posebno je namijenjen profesionalcima koji projektiraju instalacije u visokogradnji. AutoCAD-ova građevinska dokumentacija, program za strojarske, elektro i inženjere koji se bave cijevnom infrastrukturom; projektante kao i proizvođače, koji im pomaže da poboljšaju produktivnost, točnost i koordinaciju.

AutoCAD Map 3D

Softver AutoCAD® Map 3D je osmišljen za projektiranje, planiranje i upravljanje infrastrukturnim objektima. AutoCAD® Map 3D vodeća je inženjerska GIS platforma za kreiranje i upravljanje prostornim podacima. Stvaranje, održavanje i izrada karata, planova i geokodiranih podataka pomoću Autodesk Map 3D — softvera za kartiranje i GIS analize sa već ugrađenom snagom AutoCAD-a. Povezuje CAD i GIS pružajući najsnažnije alate za stvaranje i editiranje za GIS profesionalce, kao i geoprostorne značajke koje su potrebne CAD tehničarima i inženjerima građevine, geodezije i ostalih struka.

AutoCAD Civil 3D

AutoCAD® Civil 3D® je predviđen za projektiranje u području niskogradnje. Namijenjen je inženjerima građevine, geodezije, geotehnike, strojarstva, prometa kao i ostalim projektantima i tehničkim crtačima. Moćni dinamički model omogućava da se promjene učinjene na jednom mjestu odmah odraze i na cijeli Vaš projekt. Sadrži alate za analizu projektnih podataka i stvaranje modela koji su automatski spremni za transport, inženjering, razvoj gradilišta, hidrologiju i hidrauliku.

Autodesk Infrastructure Map Server

Autodesk® Infrastructure Map Server je Autodesk® web mapping platforma koja omogućuje brz razvoj i upotrabu aplikacija za distribuciju prostornih podataka. Razvoj, upravljanje, održavanje i implementacija GIS-a i aplikacija višestrukih kolekcija podataka digitalnih rastera, vektora i geokodiranih baza podataka na internetu, Vašem intranetu a sve u Vašem polju rada, osnovne su značajke ovog softvera.

Arrow