Stereo mikroskopi


Olympusovi stereo mikroskopi nude jasan stereoskopski pogled uz udobno i ergonomsko rukovanje. Imamo niz opcija koje odgovaraju različitim primjenama, s različitim optičkim izborima i širokim rasponom zumiranja. Od početne razine do ekspertnih sustava, možete odabrati jednostavne stereo mikroskope za pomoć pri pregledu uzoraka ili se odlučiti za mikroskope visokog zuma, visokih performansi za naprednu analizu, manipulaciju i dokumentaciju. Olympus industrijski stereo mikroskopi mogu se u potpunosti integrirati s digitalnim fotoaparatima i softverom za obradu slike. Koristeći se zajedno sa softverskim rješenjima OLYMPUS Stream™, možete upravljati integriranim operacijama kroz svoj stereo mikroskop, od osnovnog snimanja slike do obrade slike, mjerenja i generiranja izvješća.

SZX16

Svestrani mikroskop SZX16 dizajniran je za vrlo zahtjevne primjene s mogućnošću razlučivanja 900 parova linija po mm. Iskorištavanje punog raspona zuma može se postići s našim dvostrukim držačem objektiva.

SZX10

SZX10 mikroskop je logičan izbor kada su radna udaljenost i veličina polja važni. Naš pažljivi sustav odabira dizajna leća omogućuje promatranje i dokumentiranje uzoraka u njihovim izvornim, autentičnim bojama bez izobličenja.

SZX7 stereo mikroskop

SZX7

Stereo mikroskop SZX7 ima omjer zumiranja 7:1 i ugrađenu ESD zaštitu.
Mikroskop koristi napredni Galilean optički sustav, pružajući briljantne slike
visoke razlučivosti s jednostavnim kontrolama pristupa za udobno mikroskopiranje
po pristupačnoj cijeni.

SZX7 stereo mikroskop

SZ61/SZ51

Mikroskopi SZ51 i SZ61 daju slike s vrhunskom dubinskom oštrinom, kao i
jasnoćom, detaljima, vjernim bojama i ugrađenom ESD zaštitom. Njihova
pouzdana optika visokih performansi ključna je za postizanje dosljednih
točnih rezultata.

Arrow