Mjerači


Ultrazvučni mjerači debljine stijenke

Elektromagnetski mjerači debljine stijenke

Ultrazvučni mjerači debljine stijenke

Olympus je vodeći proizvođač ultrazvučnih mjerača debljine stijenke za točna mjerenja mnogih vrsta materijala.
Naši digitalni mjerači debljine nude niz značajki uz napredne performanse. Istražite različite mogućnosti koje odgovaraju vašim potrebama primjene, od jednostavnih ručnih mjerača do naprednih modela. Svi Olympusovi ultrazvučni mjerači debljine mogu mjeriti debljinu s jedne strane uzorka. Ultrazvučni mjerač
debljine može mjeriti većinu inženjerskih materijala, uključujući plastiku, metale, metalne kompozite, gumu i interno korodirane materijale. Olympus je također vodeći proizvođač mjerača debljine s Hallovim efektom, koji su idealni ako želite postići brza, precizna i točna mjerenja na neželjeznim ili tankim materijalima, kao što su staklene ili plastične boce.

Evident scientific - Mjerač debljine stijenke 27MG

27MG

Osnovni ultrazvučni mjerač debljine 27MG dizajniran je za točna mjerenja s jedne strane na interno korodiranim ili erodiranim metalnim cijevima i dijelovima. Lagan je, izdržljiv i ergonomski dizajniran za jednostavno rukovanje
jednom rukom.

Evident scientific - Mjerač debljine stijenke 45MG

45 MG

Napredni ultrazvučni mjerač debljine 45MG opremljen je standardnim značajkama mjerenja i softverskim opcijama. Ovaj jedinstveni instrument kompatibilan je s kompletnim asortimanom Olympusovih sondi za mjerenje debljine s dva elementa i s jednim elementom.

Evident scientific - Mjerač debljine stijenke 38DL plus

38DL PLUS™

Svestrani mjerač 38DL PLUS™ može se koristiti sa sondama s dva elementa za mjerenje korodiranih cijevi do vrlo preciznih mjerenja debljine tankih ili višeslojnih materijala sa sondom s jednim elementom.

Evident scientific - 72DL PLUS napredni ultrazvučni mjerač debljine stijenke

72DL PLUS™

Napredni ultrazvučni mjerač debljine 72DL PLUS™ omogućuje precizna mjerenja debljine velikom brzinom u prijenosnom uređaju jednostavnom za korištenje. Kompatibilan s jednoelementnim pretvaračima do 125 MHz, ovaj inovativni instrument idealan je za mjerenje debljine ultratankih materijala, uključujući višeslojnu boju, premaze i plastiku. Može istovremeno prikazati debljinu do 6 slojeva.

Elektromagnetski mjerači debljine stijenke

Evident scientific - Magna-Mike 8600 je prijenosni mjerač debljine stijenke

Magna-Mike 8600

Magna-Mike® 8600 je prijenosni mjerač debljine koji koristi jednostavnu magnetsku metodu za pouzdana i ponovljiva mjerenja na nemagnetičnim materijalima. Rukovanje Magna-Mikeom je vrlo jednostavno. Mjerenja se provode kada se njegova magnetska sonda drži ili skenira na jednoj strani ispitnog materijala, a mala magnetska kuglica (ili disk ili žica) se postavi na suprotnu stranu ili ubaci u spremnik. Senzor Hallovog efekta sonde mjeri udaljenost između vrha sonde i magnetske kuglice. Mjerni rezultati se odmah prikazuju na velikom zaslonu kao lako čitljivo digitalno očitanje debljine.

Arrow