Svjetlosni mikroskopi


Svjetlosni mikroskopi koriste se za aplikacije kontrole kvalitete i detaljna ispitivanja novorazvijenih materijala, elektroničkih uređaja, metala i kemikalija. Dizajniran na bazi modularnosti, korisnici mogu prilagoditi svoj sustav optičkim i digitalnim slikovnim komponentama koje su potrebne današnjem pronicljivom mikroskopičaru. Olympusovi složeni svjetlosni mikroskopi prikladni su za različite primjene, od rutinske inspekcije do sofisticirane analize. Naši svjetlosni mikroskopi mogu se kombinirati s Olympusovim softverom za analizu slike za sustave pregleda slike s iznimnim optičkim performansama. Od osnovnog snimanja slike do obrade slike, mjerenja i generiranja izvješća, Olympusov asortiman postavlja novi standard u svjetlosnim mikroskopima.

Uspravni – BX53M

Uspravni metalurški mikroskopi serije Olympus BX zadovoljavaju širok raspon primjena analize, od rutinske inspekcije do sofisticiranih studija zahvaljujući vrhunskim optičkim performansama i raznim dodacima.

Invertni – GX53

Invertni metalurški mikroskopi serije Olympus GX pouzdani su i visokoučinkoviti slikovni sustavi s naprednom Olympus UIS2 optikom. GX mikroskopi vrlo su učinkoviti kada se koriste sa softverom za analizu slike OLYMPUS Stream.

Arrow