Telemetrijski hidrant


Tvrtka EDC je sa svojim proizvodom, Telemetrijskim Hidrantom, nominirana među 5 finalista za prvu Smart City nagradu.

Telemetrijski Hidrant je, inače, izvorno osmišljen i patentno prijavljen kao inovativni proizvod od strane g. Bore Markića i g. Igora Ignaca, a tvrtka EDC d.o.o. ga je preuzela na doradu, usavršavanje, razvoj programske podrške i komercijalizaciju.

Funkcionalnost Telemetrijskog Hidranta možete provjeriti i putem našeg weba.

Smart City nagrada je nagrada za najinovativnije hrvatsko Smart City rješenje, a dodjeljuju je Hanza Media u partnerstvu sa Razvojnom agencijom Zagreb i Hrvatskim Telekomom.

PET NAJINOVATIVNIJIH U RH: HRVATI RAZVIJAJU PAMETNU TEHNOLOGIJU KAKVE NEMA U SVIJETU Počeli smo u garaži, a sada naše senzore koriste i na Antarktici

Telemetrijski hidrant

Zagreb, 17.11.2017.
Tvrtke koje sudjeluju sa svojim projektima u natjecaju Smart City.
Na fotografiji: Tomislav Šimenc, Boro Markić i Alen Kelemen ispred telemetrijskog hidranta.

Na natječaj se prijavilo više od 40 tvrtki sa rješenjima koja spadaju u rješenja za „pametne gradove“, odnosno putem napredne elektronike, senzora, umjetne inteligencije, interneta stvari i slično pomažu rješavanju svakodnevnih komunalnih problema i optimiraju upravljanje gradovima. Žiri za dodjelu nagrade činilo je 11 lidera hrvatske digitalne industrije, među kojima su stručnjaci iz Vlade, Svjetske banke, hrvatskih fakulteta i IT tvrtki.

Arrow